Personalizacija podrazumijeva:

• upis jednog ili više imena na postojeći ili
• kreiranje novog vizuala

UPIS IMENA
Cedulja broji dvadesetak različitih motiva od kojih svaki može biti personaliziran s jednim ili više imena. Personalizirane naljepnice su jedinstvene jer se svi motivi vizuala prilagođavaju veličini, obliku i količini slova imena koje se upisuje. Nakon upisa imena na željeni vizual šaljemo vam digitalni predpregled na odobrenje i po odobrenju, naljepnica kreće u izradu. 

KREIRANJE NOVOG VIZUALA
Kreiranje novog vizuala podrazumijeva izradu vizuala oblikovanog po vašim željama.
Boje, oblici i tip slova koji se mogu kombinirati prepušteni su vama na maštu. Upoznati ste sa svakom fazom izrade vizuala i tek kada prikažemo željeno, naljepnica kreće u izradu.

Personalizacija naljepnica je proces u kojem komuniciramo i s vama dogovaramo završni izgled.  U procesu narudžbe, u kontakt formu upišite ime ili imena koje želite na naljepnici ili ukratko opišite kakvu naljepnicu bi htjeli da izradimo. Ubrzo nakon poslane poruke, javljamo vam se sa prijedlozima.

Rok izrade personaliziranih magnetnih naljepnica je 10 dana od trenutka narudžbe.


Naljepnice se ne izrađuju komadno već u skupinama i stoga je potreban određen broj naručenih naljepnica kako bi personalizirane naljepnice krenule u izradu. Sama izrada traje 5 radnih dana jer izrada prolazi nekoliko faza.