Kalendar kreativnosti

18,00  (135,62 kn)

Otvorene prednarudžbe za Kalendar kreativnosti 2025!

✓ potiče kreativnost, maštu i razmišljanje izvan okvira uobičajnog
✓ poklon: set od 6 pastela
✓ limitiran broj otiska
✓ besplatna dostava

KALENDAR KREATIVNOSTI 2025

Kalendar kreativnosti koncipiran je kao alat za povezujuće roditeljstvo.  Vrijeme koje ćete provesti zajedno ispunjavajući kalendar neka postane vrijeme za povezivanje i razgovor o mnogobrojnim temama. Možda ćete u tim trenucima saznati o svom djetetu nešto što do sada još nikada niste.  Prostor iznad datuma najmjenjen je crtanju i/ili pisanju.

Ako želiš samopouzdano dijete koje zna naći rješenje kada naiđe na problem ponudi mu kaledar i pastele koje ti stižu na poklon i promatraj kako razmišlja, kreira i mašta.

Klikni Naruči i rezerviraj svoj primjerak za 2025. godinu jer će se Kalendar tiskati u ograničenoj seriji!

Opis

Format kalendara je 22x30cm

Za koga je kalendar i kako ga ispuniti?

Kalendar je namijenjen djeci i odraslima. Djeca mogu utiskivati ručice, nožice ili prstiće umočene u tempere, a stariji mogu bilo kojom tehnikom crtati omiljene životinje, obitelj ili zanimljive stvari koje ih okružuju u prirodi – motiva je mnogo.

Najjednostavnije je da djetetu prepustiš inicijativu, ponudiš boje i neka crta ono što želi. Nema veze ako boja prijeđe preko brojki, nema veze ako nacrta zeleno sunce – to je kreativnost koju treba njegovati i znak da imaš dijete koje izlazi iz okvira običnoga. Bravo, uz tvoju pomoć dijete uči gledati svijet iz drukčije perspektive. Ne zaboravi na kolaž – tehniku kojom se izrezivanjem raznih oblika i njihovim lijepljenjem vježbaju posve druge motoričke vještine.

Kalendar nudi mogućnost edukacije – s djecom možeš učiti o godišnjim dobima tako da svaki mjesec oslikaš obilježjima pojedinog godišnjeg doba. Od zimskih pahuljica svih oblika do morskih kamenčića različitih boja. Zvuči li ti zanimljivo?

Osim crtanja, na kalendar možeš pisati – svoje želje, težnje ili ciljeve. Možeš na njega napisati pjesme ili omiljene citate. Neka djeca lakše se izražavaju riječima nego crtanjem, što je predivno. Ispunjen kalendar može se pretvoriti u divan dar bližnjima, na koji će svakodnevno baciti pogled i uživati u najosobnijem daru kojim će se korisitit baš svaki dan u godini.

Zašto je kreativnost važna?

Kreativno izražavanje djece ima značajnu ulogu u njihovu emocionalnom, intelektualnom i socijalnom razvoju. U nastavku slijedi nekoliko razloga zbog kojih je važno poticati dječju kreativnost.

Kreativno izražavanje potiče djecu da razmišljaju izvan okvira uobičajenog, razvijajući sposobnost rješavanja problema i kritičkog razmišljanja. Kroz crtanje, slikanje, pisanje, glumu i druge kreativne aktivnosti, djeca razvijaju svoju maštovitost i sposobnost analize. 

Znaš li da kreativnost omogućava djeci da izraze osjećaje i emocije koje riječima često ne mogu izraziti? Kada djeca osjete da njihove kreativne ideje uz trud mogu rezultirati lijepim i zanimljivim radovima, jača njihovo samopouzdanje i budi se osjećaj postignuća. Ova pozitivna povratna informacija potiče ih da budu kreativni u drugim aspektima svog života. Moćno, zar ne?

Poticanje kreativnosti omogućava djeci da istraže različite interese, da otkriju svoje strasti i talente, što može oblikovati njihovu buduću karijeru i interese.

Kreativno izražavanje djeci pomaže da bolje razumiju sebe i svijet koji ih okružuje. Roditelji i učitelji imaju ključnu ulogu u poticanju dječje kreativnosti, pružajući im priliku da istražuju, stvaraju i izraze sebe na različite načine.

ROK ISPORUKE I DOSTAVA

Kalendar kreativnosti pakira se i šalje nakon uplate na račun obrta isti ili slijedeći radni dan. Vrijeme dostave varira ovisno o tome gdje se nalazite – ponekad 1 radni dan, a ponekad može potrajati i 10. Hvala vam na strpljenju <3

Paketići se dostavljaju uslugom Hrvatske pošte kao preporučena pošiljka. Svaki paketić ima svoj broj za praćenje i u bilo kojem trenutku možete vidjeti do kuda je stigao. U slučaju gubitka pošiljke od strane kurirske službe, ulažemo prigovor te po njegovom rješenju, izrađujemo novi proizvod.

POVRAT
Ne volimo komplicirati stvari i zato je povrat uvijek moguć. Ako se ne dogodi ljubav između vas i našeg Kalendara kreativnosti potrebno je samo javiti se na mail sa zahtjevom. Uvijek nudimo zamjenu ili povrat – zamjena ili povrat može se izvršiti samo za proizvode koji su u originalnom pakiranju. Povrat novca bit će obrađen i puni iznos će se automatski vratiti na vaš bankovni račun. Bez ali ili ako. 😉

Boja isprinta može se razlikovati od boje prikazane na ekranu. Kalendar kreativnosti otisnut je u Hrvatskoj.