Dunja Amulić Cedulja.hr

Kako je nastala Cedulja?

Moje ime je Dunja i mama sam šestogodišnjaka po imenu Vito. Nakon što sam postala mama željela sam naljepnicu koja ukazuje na vožnju djeteta u automobilu i umjesto da je kupim, izradila sam svoju – tako je nastala Cedulja 2017. godine.

Naše naljepnice su prepoznatljive i drugačije na lokalnom tržištu zbog čega sam sretna i ponosna. Vjerujem da svatko može pronaći bar jedan vizual koji karakterizira malca u autu. Svakoj pojedinoj narudžbi pristupamo maksimalno posvećeno tako što naljepnicu izrađujemo s puno promišljanja i pažnje. Nakon izrade naljepnica prolazi završnu kontrolu kako bi potvrdili da je ona zaista onakva kakva treba i biti.

Odabirom naše naljepnice podupirete naš san i mali lokalni obrt.

Izrađujemo samoljepljive i magnetne naljepnice u 20ak različitih vizuala od kojih svaki može biti presonaliziran.  Osmišljene su i proizvedene u Zagrebu od kuda i putuju.

Kao roditelji odgovorni smo prema djeci u automobilima i izvan njih. Svaka sigurna vožnja započinje vezanjem djeteta u pravilno postavljenu autosjedalicu. Cedulja kao upozorenje može biti dodatni faktor koji će u ostalim sudionicima prometa pobuditi dodatan oprez.

Cedulja u medijima: