Personallizirana Naljepnica Dijete u autu - Srce

Magnetne naljepnice su vrlo jednostavne za upotrebu. Po potrebi se mogu ukloniti i premjestiti na drugi automobil pri čemu ne ostavalju trag. Zbog toga su prikladne za ljubitelje automobila i obitelji koje često mijenjaju automobile.

Općenito o naljepnici:
● dimenzija naljepnice je promjer od 14cm
● izrađena je od PVC i magnetne folije sa zaštitnim slojem (koji ju štiti od mehaničkih oštećenja i izbjeljivanja boje)
● postojana je pri visokim i niskim temperaturama, padalinama i pri velikim brzinama
● magnetna naljepnica može biti personalizirana
● boja na izrađenoj naljepnici može se razlikovati od boje prikazane na ekranu

Kako postaviti magentnu naljepnicu na vozilo?
Magnetna naljepnica se postavlja prijanjanjem na ravnu površinu koja ima magnetna svojstva.

Kako pravilno brinuti o magnetnoj naljepnici?
Naljepnica mora biti čista i suha jednako kao i površina na koju će se postaviti. Potrebno ju je redovno čistiti vodom i sapunom.  Magnetna naljepnica mora biti u potpunom kontaktu sa podlogom, njeni rubovi ne smiju biti kvrgavi ili savinuti.

Što je potrebno znati o magentnoj naljepnici?
Magnetna naljepnica je izrađena od PVC materijala koji, na direktnom suncu i pod visokom tempraturom, može izgubiti svoja svojstva. Stoga je važno izbjegavati izlaganje naljepnice na parkiranom vozilu izloženom direktnom suncu duže vrijeme. Naljepnice su izrađene od visokokvalitetnih materijala i boja zbog čega imaju garanciju od 5 godina.

Koji je rok isporuke i izrade magnetne naljepnice?
Rok izrade personalizirane magnetne naljepnice je 15 dana od narudžbe, a rok isporuke personaliziranih ili univerzalnih naljepnica s natpisom ‘dijete/djeca u autu’ je 3 radna dana od primljene uplate.

Kupnjom domaćeg proizvoda poput ovog potičete kreativnost naše zajednice kao i razvoj mladih i malih domaćih poduzetnika općenito.