Mirisna pločica

5,00  (37,67 kn) 7,50  (56,51 kn)

✓ od mame za mamu
✓ besplatna dostava

AUTOMIRIS
✓ miris: ebanovina

Automiris s natpisom ‘mama’ ili ‘tata’ podsjećat će te na ruke koje te jedva čekaju zagrliti i smirivati će te u najvećim prometnim gužvama. Miris pločice je božanstvena ebanovina – šumska i prozračna.

Mirisna pločica i magnetna naljepnica u kompletu su idealna kombinacija.

Obriši

Opis

Dimenzija automirisa je promjer od 70mm.

Kako postaviti automiris Mama u vozilu?
Objesite osvježivač da slobodno visi, a da pritom ne smeta vozaču u vožnji. Izbjegavati dodir s bilo kojim površinama jer bi ih parfem mogao oštetiti. Izbjegavati dodir s kožom. U slučaju dodira s kožom: potrebno je oprati velikom količinom sapuna i vode. U slučaju nadražaja ili osipa na koži zatražiti savjet/pomoć liječnika. Čuvati izvan dohvata djece. Proizvod ne sadrži nikakve toksične sastojke koje mogu naštetiti zdravlje.

ROK ISPORUKE I DOSTAVA

Automiris Mama pakira se i šalje nakon uplate na račun obrta isti ili slijedeći radni dan. Vrijeme dostave varira ovisno o tome gdje se nalazite – ponekad 1 radni dan, a ponekad može potrajati i 10. Hvala vam na strpljenju <3

Paketići se dostavljaju uslugom Hrvatske pošte kao preporučena pošiljka. Svaki paketić ima svoj broj za praćenje i u bilo kojem trenutku možete vidjeti do kuda je stigao. U slučaju gubitka pošiljke od strane kurirske službe, ulažemo prigovor te po njegovom rješenju, izrađujemo novi proizvod.

POVRAT
Ne volimo komplicirati stvari i zato je povrat uvijek moguć. Ako se ne dogodi ljubav između vas i našeg automirisa Mama potrebno je samo javiti se na mail sa zahtjevom. Uvijek nudimo zamjenu ili povrat – zamjena ili povrat može se izvršiti samo za proizvode koji su u originalnom pakiranju. Povrat novca bit će obrađen i puni iznos će se automatski vratiti na vaš bankovni račun. Bez ali ili ako. 😉

SASTAV

linalool / 78-70-6,
3-Methyl-4-(2,6,6-tri-methyl-2-cyclohexen- 1-yl)-3-buten-2-one/127-51-5, 2-(4-tert-butylbenzyl) propionaldehyde /80-54-6, eugenol/97-53-0, citral/5392-40-5, benzyl alcohol / 100-51- 6, d-limonene/5989-27-5, geraniol / 106-24-1, citronellol / 106-22-9, isoeugenol/97-54-1, farnesol/4602-84-0.

Boja isprinta može se razlikovati od boje prikazane na ekranu. Automiris Mama je proizveden u Hrvatskoj.

Automiris s natpisom ‘mama’ smirivati će te i u najvećim prometnim gužvama. Miris pločice je božanstvena ebanovina – šumska i prozračna.