Često postavljena pitanja

Često postavljena pitanja su:

Kako funkcionira magnetna naljepnica na automobilu? Magnetna naljepnica se prihvati za magnetnu površinu automobila kada ju prislonite dovoljno blizu. Ostaje statična ako pada kiša, snijeg, ako je niska ili pak visoka temperatura. Također ne pada pri vožnji po grbavim cestama ili autoputu.

Kako postaviti i skinuti magnetnu naljepnicu? Magnetna naljepnica se postavlja prianjanjem na površinu automobila, a skida se jednostavnim odljepljivanjem.

Gdje mogu zalijepiti magnetnu naljepnicu? Magnetna naljepnica se može zalijepiti na sve površine koje imaju magnetna svojstva.

Što podrazumijeva personalizacija? Personalizacija podrazumijeva upis jednog ili više imena na postojeći vizual, na kojem je moguće mijenjati i fontove ili sitne detalje. Personalizacija također podrazumijeva izradu novog vizuala po individualnim željama.

Hoću li prije izrade vidjeti kako će izgledati moja personalizirana naljepnica? Naravno. Svaku naljepnicu prije izrade šaljemo na odobrenje i tek po potvrdi da je naljepnica onakva kakvu ste željeli, kreće u izradu.

Kako održavati magnetnu naljepnicu? Magnetnu naljepnicu potrebno je po potrebi prebrisati kao i površinu na kojoj je prilijepljena (naljepnicu uvijek postavite na čistu podlogu). Kada je auto dugo parkiran na direktnom suncu, a vanjske temperature su visoke magnetnu naljepnicu je potrebno skinuti.

Hoće li magnetna naljepnica oštetiti lak na automobilu? Uz pravilno održavanje magnetna naljepnica neće oštetiti lak na automobilu. Magnetna naljepnica izrađena je od folija koje su namijenjene upotrebi na vozilima, mekane su i savitljive. Ona je praktična i jednostavna, a zbog toga što je podložna vanjskim utjecajima o njoj je potrebno brinuti. Uz svaku naljepnicu prilažu se upute o rukovanju.

Zašto je rok izrade 15 dana? Rok izrade je 15 dana jer je proizvod kao takav specifičan. Narudžbe su skupne zbog ekonomičnosti proizvoda, a sama izrada traje do 5 radnih dana. Dakle, nakon što dovoljan broj kupaca naruči svoje naljepnice, one kreću u izradu. Praksom smo došli do 15 dana, iako može biti i više, a većinom i manje dana. Rok od 15 dana kreće s danom narudžbe naljepnice.

Kako i kada izvršiti uplatu narudžbe naručene naljepnice? Plaćanje naručene naljepnice vrši se na račun obrta tek nakon izrade, a prije slanja. Praksa je pokazala takav model najidealnijim.

Kojom dostavnom službom šaljete naljepnice? Naljepnice šaljemo uslugom Hrvatske pošte, preporučeno i proirotetno. Preporučeno znači da će poštar pri preuzimanju naljepnice tražiti vaš potpis, ili potpis ukućana. Također ako vas ne zatekne kod kuće, ostavit će vam obavijest o prispijeću pošiljke koju možete u idućih 5 radnih dana podići u Pošti s osobnom iskaznicom. Prioritetna opcija slanja je opcija u kojoj naljepnice putuju brže no regularna pošta.

Neposredno prije popunjavanja kapaciteta za izradu naljepnica, objavljen je post u obliku obavijesti na društvenim  mrežama Facebook i Instagram.