Zašto volim magnetne naljepnice?

Magnetne naljepnice volim zato što su nevjerojatno praktične i vrlo jednostavne. Mogu ih jednostavno zalijepiti, odlijepiti i promijeniti kada god to želim bez da ostave ikakav trag. Osim što su praktične i jednostavne, ne ispadaju na autoputu kada se vozite brže, ne padaju kada puše bura, kada pada najjača kiša ili snijeg, no ispast će u automatskoj autopraonici na četke. Voze se u svim vremenskim uvjetima i po grbavim ili glatkim cestama. I one su, pogađate – na svom mjestu!

Izrađene su od mekanih i savitljivih magnetnih folija i uz pravilno korištenje, ne oštećuju lak na automobilu.

Dvije magnetne naljepnice vozim skoro tri godine, od kojih je jedna u stalnom postavu (capica psa), a jednu mijenjam po raspoloženju jer na izbor imam oko 20ak različitih motiva. Površinu ispod naljepnica i same naljepnice čistim po potrebi. Kada procijenim da ih je potrebno prebrisati, škicnem kakvo je stanje ispod naljepnice i prebrišem. To se najčešće događa kada perem auto.

Došlo je toplije vrijeme s visokim temperaturama i većinom tražim hlad kad parkiram jer mi je prevruće disati u autu koji se ugrijao na +40°C, no ako je situacija takva da automobil mora biti parkiran na direktnom suncu, onda naljepnicu skinem. To je definitivno preporuka svima koji imaju ili koji odluče nabaviti svoju magnetnu naljepnicu.

Htjela bih napomenuti da direktno sunce tijekom vožnje nije nikakav problem, jer ipak utjecaj temperature bez daška vjetra i na vjetru se itekako razlikuje.

Kuda s naljepnicama kada ih maknete sa automobila? Osobno ih pospremim u sjedalicu gdje naljepnice čekaju slijedeću vožnju. Nije mi problem o njima brinuti jer su najslađe naljepnice koje sam ikada vidjela i ono najvažnije – po potrebi ih mogu skinuti kad god želim:)