Putovanja su sreća

Putovanja su mi oduvijek bila zanimljiva, još od kada sam bila dijete. Zanimljivo mi je sve što dolazi s njima – nova mjesta, novi ljudi, priroda, mirisi, drugačija hrana i drugi krevet. Putovanje shvaćam kao nužno kako bi shvatili različitosti, lakše ih prihvatili i razumjeli.

Najprije sam putovala s roditeljima, s nonom i nonićem, a kasnije sama. Danas putujem sa svojom obitelji u kojoj kuca jedno malo petogodišnje srce. Naviklo je putovati od kada je bio manji od makova zrna.

 

Trenutno najviše putujemo po Hrvatskoj, a najveća želja mi je kročiti na svaki naš otok. Ove godine posjećujemo na Rab uz standardne vikende provedene na Krku gdje imamo vikendicu zahvaljujući upravo noni i noniću.

Volimo putovati u bilo koje doba godine bilo gdje. Tako se dogodi da zimi odemo na obalu, a ljeti u planine. Sasvim je drugi osjećaj biti na moru kada su plaže prazne, a ljeti nakon +35°C navečer navući tanke duge rukave.

 

Vožnju upotpunjujemo audio pričama od koje je najnoviji Mali princ. Tri mačke, Tko sam, što sam? i Keko Eko su hitovi koji ne neprstano vrte. Danas ćemo imati premijeru Velikog putovanje malog puža.

Naša vožnja započinje tek nakon postavljanja cedulje s natpisom ‘dijete u autu’ na automobil. I upravo to postavljanje magnetne cedulje na auto, doživljavam kao nanošenje parfema prije izlaska.

Brend je još mali, no vozeći se po Hrvatskoj viđam naljepnice brenda po automobilima. Osjećaj je neopisiv. Svaka kupnja domaćeg proizvoda je pozitivna kritika malom lokalnom proizvođaču. I vi možete pomoći razvoju malih hrvatskih proizvođača kupnjom upravo njihovih proizvoda.