Naljepnica Beba u autu Retro

105,00 kn145,00 kn

Naljepnica nježno plave boje idealna je za ljubitelje retro stila koji vole dašak prošlosti. Retro su predmeti ili odjeća novijeg datuma proizvodnje, a koji su inspirirani vintage stilom.   Naljepnica je postojana pri visokim i niskim temperaturama, padalinama kao i pri velikim brzinama.

 

Dimenzija: promjer 14cm

Materijal: PVC folija za vanjsku upotrebu i magnetna folija sa zaštitnim slojem

Garancija: magnetna naljepnica 5 godina, samoljepljiva naljepnica 7 godina

Boja isprinta može se razlikovati od boje prikazane na ekranu.

Naljepnica je proizvedena u Hrvatskoj.

Obriši

Opis

Retro je naljepnica beba u autu koja odgovarama roditeljima koji vole dašak prošlosti. Auto naljepnica može biti personalizirana s jednim ili više imena.

Našim naljepnicama slavimo jednakost. Ne dijelimo naljepnice na naljepnice za djevojčice i naljepnice za dječake. Dijelimo ih po bojama, po jednostavnosti ili šarenilu. One su specifične i prepoznatljive svaka sama za sebe, baš kao što je i svako dijete bez obzira na spol. Dinosaur je idealan odabir za male ljubitelje povijesnih čudnosvatih bića.

Magnetne naljepnice je potrebno održavati. Najbitnije je čistiti površinu ispod naljepnice i skidati naljepnicu kada je auto dugo parkiran na direktnom suncu (na visokim temperaturama).

Materijali od kojih je naljepnica izrađena magnetna naljepnica beba u autu su folije namijenjene za vozila, mekane su i pravilnim održavanjem ne mogu oštetiti lak. Rok isporuke je 3 radna dana (od zaprimljene uplate) ako je naljepnica odmah dostupna ili 15 dana ako ju je potrebno izraditi. Personaliziarne naljepnice prije izrade vam šaljemo na uvid.

Retro naljepnicom privucite pažnju ostalih sudionika i povećajte sigurnost u prometu. Dijete je najugroženiji sudionik prometa u vozilu ili izvan njega. Izvan vozila, zbog nedostatka iskustva dijete ne može procijeniti brzinu kojom se kreću vozila te često reagira neočekivano i impulzivno. Naš zadatak je čuvati djecu u vozilima i izvan njih.  Ceduljom, možemo utjecati na veći oprez ostalih vozača u prometu i kratka ili duga putovanja s ceduljom mogu biti sigurnija.

Našu aktivnost zapratite i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.