Naljepnica dijete u autu Ptica

105,00 kn145,00 kn

Neke nevjerojatne ptice selice u prevaljuju neprestani let od čak nekoliko tisuća kilometara u samo nekoliko dana, no većina ih staje na odmorištima zbog odmora i hrane. Odmor na putovanju će dobro doći djeci, a i vama.  

 

Naljepnica je postojana pri visokim i niskim temperaturama, padalinama kao i pri velikim brzinama.

Dimenzija: promjer 14cm

Materijal: PVC folija za vanjsku upotrebu i magnetna folija sa zaštitnim slojem

Garancija: magnetna naljepnica 5 godina, samoljepljiva naljepnica 7 godina

Boja isprinta može se razlikovati od boje prikazane na ekranu.

Naljepnica je proizvedena u Hrvatskoj.

Obriši

Opis

Ptica je naljepncia koja je namijenjena djevojčicama jednako kao i dječacima. Naljepnica može biti personalizirana s jednim ili više imena.

Našim naljepnicama slavimo jednakost. Ne dijelimo naljepnice na naljepnice za djevojčice i naljepnice za dječake. Dijelimo ih po bojama, po jednostavnosti ili šarenilu. One su specifične i prepoznatljive svaka sama za sebe, baš kao što je i svako dijete bez obzira na spol. Dinosaur je idealan odabir za male ljubitelje povijesnih čudnosvatih bića.

Magnetne naljepnice je potrebno održavati. Najbitnije je čistiti površinu ispod naljepnice i skidati naljepnicu kada je auto dugo parkiran na direktnom suncu (na visokim temperaturama).

Materijali od kojih je naljepnica izrađena magnetna naljepnica su folije namijenjene za vozila, mekane su i pravilnim održavanjem ne mogu oštetiti lak. Rok isporuke je 3 radna dana (od zaprimljene uplate) ako je naljepnica odmah dostupna ili 15 dana ako ju je potrebno izraditi. Personaliziarne naljepnice prije izrade vam šaljemo na uvid.

Ptica, s natpisom ‘dijete/djeca u autu’ ili personalizirana s jednim ili nekoliko imena, privući će pažnju ostalih sudionika prometa na dodatan oprez. Dijete je najugroženiji sudionik prometa u vozilu ili izvan njega. Izvan vozila, zbog nedostatka iskustva dijete ne može procijeniti brzinu kojom se kreću vozila te često reagira neočekivano i impulzivno. Naš zadatak je čuvati djecu u vozilima i izvan njih.  Ceduljom, možemo utjecati na veći oprez ostalih vozača u prometu i kratka ili duga putovanja mogu biti sigurnija.

Našu aktivnost zapratite i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.