Naljepnica beba u autu Podmorje

105,00 kn145,00 kn

Svjetleći planktoni i plivajuće meduza, velike i male ribe, veseli dupini, morskih konjići i predivne periski žive u jadranskom podmorju koje je jedno od rijetkih podmorja koje se odlikuje velikom raznolikošću. Recikliranjem i korištenjem višekratnih proizvoda štitimo bioraznolikost u moru, ali i na kopnu.  

 

Naljepnica je postojana pri visokim i niskim temperaturama, padalinama kao i pri velikim brzinama.

Dimenzija: promjer 14cm

Materijal: PVC folija za vanjsku upotrebu i magnetna folija sa zaštitnim slojem

Garancija: magnetna naljepnica 5 godina, samoljepljiva naljepnica 7 godina

Boja isprinta može se razlikovati od boje prikazane na ekranu. Naljepnica je proizvedena u Hrvatskoj.

Obriši

Opis

Naljepnica Podmorje predivne je plave boje. Naljepnica može biti personalizirana s jednim ili više imena. Izrada personalizirane naljepnice traje 15 dana od trenutka narudžbe jer magnetne naljepnice prolaze nekoliko faza prilikom izrade.

Podmorje je naljepnica idealna je  ljubitelje mora i tajnovitog života ispod površine. Ne dijelimo naljepnice na naljepnice za djevojčice i naljepnice za dječake  – dijelimo ih po bojama, po jednostavnosti ili šarenilu. One su specifične i prepoznatljive svaka sama za sebe, baš kao što je i svako dijete bez obzira na spol. Naljepnica Podmorje je idealna za djevojčice kao i za dječake.

Magnetne naljepnice je potrebno održavati. Najbitnije je čistiti površinu ispod naljepnice i skidati naljepnicu kada je auto dugo parkiran na direktnom suncu (na visokim temperaturama).

Materijali od kojih je naljepnica izrađena magnetna naljepnica su folije namijenjene za vozila, mekane su i pravilnim održavanjem ne mogu oštetiti lak. Rok isporuke je 3 radna dana (od zaprimljene uplate) ako je naljepnica odmah dostupna ili 15 dana ako ju je potrebno izraditi. Personaliziarne naljepnice prije izrade vam šaljemo na uvid.

Dijete je najugroženiji sudionik prometa u vozilu ili izvan njega. Izvan vozila, zbog nedostatka iskustva dijete ne može procijeniti brzinu kojom se kreću vozila te često reagira neočekivano i impulzivno. Naš zadatak je čuvati djecu u vozilima i izvan njih.  Ceduljom, možemo utjecati na veći oprez ostalih vozača u prometu. Kratka ili duga putovanja s naljepnicom mogu biti sigurnija. Naljepnica Podmorje štitit će vas na duhim i kratkim vožnjama.

Našu aktivnost zapratite i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.