Naljepnica djeca u autu Lubenica

105,00 kn145,00 kn

Crveno zelena lopta s crnim točkicama. Lubenica je i voće i povrće, a njene koštice ako se tostiraju postaju slasne grickalice. 03. kolovoza proglašen je svjetskim danom lubenica.   Naljepnica je postojana pri visokim i niskim temperaturama, padalinama kao i pri velikim brzinama.

 

Dimenzija: promjer 14cm

Materijal: PVC folija za vanjsku upotrebu i magnetna folija sa zaštitnim slojem

Garancija: magnetna naljepnica 5 godina, samoljepljiva naljepnica 7 godina

Boja isprinta može se razlikovati od boje prikazane na ekranu.

Naljepnica je proizvedena u Hrvatskoj.

Obriši

Opis

Lubenica je vesela ljetna naljepnica koja svojim bojama privlači pozornost i zimi. Naljepnica može biti s natpisom ‘dijete u autu’ ili personalizirana s jednim ili više imena. Izrada personalizirane magnetne naljepnice traje 15 dana od trenutka narudžbe jer naljepnice prolaze nekoliko faza izrade.

Lubenica svojim bojama i zimi privlači pozornost, kako pristaje i svakoj boji automobila, pristaje i djevojčicama i dječacima. Naljeoncie ne dijlimo na naljepnice za djevojčice i naljepnice za dječake već ih dijelimo ih po bojama, po jednostavnosti ili šarenilu. One su specifične i prepoznatljive svaka sama za sebe, baš kao što je i svako dijete bez obzira na spol. Lubenica je idealna naljepnica veselu i luckastu dječicu.

Magnetne naljepnice je potrebno održavati. Najbitnije je čistiti površinu ispod naljepnice i skidati naljepnicu kada je auto dugo parkiran na direktnom suncu (na visokim temperaturama).

Materijali od kojih je izrađena magnetna naljepnica su folije namijenjene za vozila, mekane su i pravilnim održavanjem ne mogu oštetiti lak. Rok isporuke je 3 radna dana (od zaprimljene uplate) ako je naljepnica odmah dostupna ili 15 dana ako ju je potrebno izraditi. Personaliziarne naljepnice prije izrade vam šaljemo na uvid.

Dijete u autu je velika odgovornost koja započinje s oprezom roditelja. Ono je najugroženiji sudionik prometa u autu ili izvan njega. Izvan auta, zbog nedostatka iskustva dijete ne može procijeniti brzinu kojom se kreću vozila te često reagira neočekivano i impulzivno. Naš zadatak je čuvati djecu u autima i izvan njih. Ceduljom, možemo utjecati na veći oprez ostalih vozača u prometu. Kratka ili duga putovanja s naljepnicom mogu biti sigurnija. Lubenica vas čeka.

Našu aktivnost zapratite i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.