Naljepnica Djeca u autu Cvijet

52,50 kn145,00 kn

Cvijet svojom bojom privlači životinje koji im omogućuju razmnožavanje. Najrasprostranjeniji oprašivači su kukci koji na svojim nožicama nose pelud i leteći s cvijeta na cvijet čine jednu od najvažnijih uloga za život na Zemlji. Štitimo kukce.  

 

Naljepnica je postojana pri visokim i niskim temperaturama, padalinama kao i pri velikim brzinama. Dimenzija: promjer 14cm Materijal: PVC folija za vanjsku upotrebu i magnetna folija sa zaštitnim slojem Garancija: magnetna naljepnica 5 godina, samoljepljiva naljepnica 7 godina Boja isprinta može se razlikovati od boje prikazane na ekranu. Naljepnica je proizvedena u Hrvatskoj.

Obriši

Opis

Cvijet je šarena naljepnica koja slavi cvijeće i priodu. Naljepnica može biti s natpisom ‘dijete u autu’ ili personalizirana s jednim ili više imena. Izrada personalizirane magnetne naljepnice traje 15 dana od trenutka narudžbe jer naljepnice prolaze nekoliko faza izrade.

Naljepnica Cvijet je naljepnica koju većinom izabiru za djevojčice iako ne dijelimo naljepnice na naljepnice za djevojčice i naljepnice za dječake. Dijelimo ih po bojama, po jednostavnosti ili šarenilu. One su specifične i prepoznatljive svaka sama za sebe, baš kao što je i svako dijete bez obzira na spol. Cvijet je idealna naljepnica za nježnu dječicu koja vole uživati u mirisima cvijeća.

Magnetne naljepnice je potrebno održavati. Najbitnije je čistiti površinu ispod naljepnice i skidati naljepnicu kada je auto dugo parkiran na direktnom suncu (na visokim temperaturama).

Materijali od kojih je izrađena magnetna naljepnica su folije namijenjene za vozila, mekane su i pravilnim održavanjem ne mogu oštetiti lak. Rok isporuke je 3 radna dana (od zaprimljene uplate) ako je naljepnica odmah dostupna ili 15 dana ako ju je potrebno izraditi. Personaliziarne naljepnice prije izrade vam šaljemo na uvid.

Dijete u autu je velika odgovornost koja započinje s oprezom roditelja. Ono je najugroženiji sudionik prometa u autu ili izvan njega. Izvan auta, zbog nedostatka iskustva dijete ne može procijeniti brzinu kojom se kreću vozila te često reagira neočekivano i impulzivno. Naš zadatak je čuvati djecu u autima i izvan njih. Ceduljom, možemo utjecati na veći oprez ostalih vozača u prometu. Kratka ili duga putovanja s naljepnicom mogu biti sigurnija.

Našu aktivnost zapratite i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.