Trokutić

17,50  (131,85 kn) 22,50  (169,53 kn)

✓ od mame za mamu
✓ besplatna dostava za HR
✓ naljepnica se pakira u žutu kuvertu, moguće ju je zapakirati i u dodatnu prozirnu kuvertu ako je namijenjena za poklon.

MAGNETNA NALJEPNICA
ne pada tijekom vožnje
ne ostavlja trag ljepila
dugotrajnija od samoljepljive

Neka mališanima na zadnjem sjedalu vožnja bude mirna i sigurna. Naljepnicom upozori vozače koji voze iza tebe da budu na oprezu.

Obriši

Opis

Magnetna naljepnica Trokutić izrađena je od PVC i magnetne folije sa zaštitnim slojem (koji ju štiti od mehaničkih oštećenja i izbjeljivanja boje) i postojana je pri visokim i niskim temperaturama, padalinama kao i pri velikim brzinama.

DIMENZIJA
Dimenzija naljepnice  je promjer od 14cm.

Kako postaviti magentnu naljepnicu Trokutić na vozilo?
Magnetna naljepnica se postavlja prijanjanjem na ravnu površinu koja ima magnetna svojstva.

Kako brinuti o magnetnoj auto naljepnici Trokutić?
Jednom u 10 dana naljepnicu pobrisati kao i površinu na koju je zaljepljena.

PERSONALIZACIJA
Naljepnica Trokutić može biti personalizirana s jednim ili više imena.

ROK ISPORUKE I DOSTAVA
Svaka naljepnica izrađuje se po narudžbi tako da vaša naljepnica odmah nakon uplate ide u izradu i spremna je za dostavu unutar 2 do 10 radnih dana. Vrijeme dostave varira ovisno o tome gdje se nalazite – ponekad 1 radni dan, a ponekad može potrajati i 10. Hvala vam na strpljenju <3

Paketići se dostavljaju uslugom Hrvatske pošte kao preporučena pošiljka. Svaki paketić ima svoj broj za praćenje i u bilo kojem trenutku možete vidjeti do kuda je stigao. U slučaju gubitka pošiljke od strane kurirske službe, ulažemo prigovor te po njegovom rješenju, izrađujemo novi proizvod.

POVRAT
Ne volimo komplicirati stvari i zato je povrat uvijek moguć. Ako se ne dogodi ljubav između vas i naše naljepnice Trokutićpotrebno je samo javiti se na mail sa zahtjevom. Uvijek nudimo zamjenu ili povrat – zamjena ili povrat može se izvršiti samo za proizvode koji nisu personalizrani. Povrat novca bit će obrađen i puni iznos će se automatski vratiti na vaš bankovni račun. Bez ali ili ako. 😉

 

OSTALO

✓ Pozovi vozače iza sebe na oprez naljepnicom Trokutić jer se na zadnjem sjedalu smjestilo tvoje malo klupko sreće.

✓ Boja isprinta može se razlikovati od boje prikazane na ekranu.

✓ Naljepnica Trokutić je proizvedena u Hrvatskoj.

✓ Svakoj pojedinoj narudžbi pristupam maksimalno posvećeno, a odabirom jednog od Ceduljinih proizvoda podupirete moj san i mali lokalni obrt zbog čega sam neizmjerno zahvalna.