Naljepnica Beba u autu Plamenac

105,00 kn145,00 kn

Predivnu ružičastu boju perja plamenci dobivaju od račića i algi kojima se hrane. Elegantne ptice dugih nogu rijetko koga ostavljaju ravnodušnima.

Auto naljepnica Beba u autu – Plamenac

Naljepnica Beba u autu “Plamenac” je postojana pri visokim i niskim temperaturama, padalinama kao i pri velikim brzinama.
Dimenzija: promjer 14cm
Materijal: PVC folija za vanjsku upotrebu i magnetna folija sa zaštitnim slojem
Garancija: magnetna naljepnica 5 godina, samoljepljiva naljepnica 7 godina
Boja isprinta može se razlikovati od boje prikazane na ekranu.
Naljepnica je proizvedena u Hrvatskoj.

Obriši

Opis

Naljepnica beba u autu Plamenac je šarena naljepnica koja pristaje dječacima jednako kao i djevojčicama. Naljepnica može biti personalizirana s jednim ili više imena. Izrada personalizirane naljepnice traje 15 dana od trenutka narudžbe jer magnetne naljepnice prolaze nekoliko faza prilikom izrade.

Naša auto naljepnica Plamenac slavi jednakost. Ne dijelimo naljepnice na naljepnice za djevojčice i naljepnice za dječake. Dijelimo ih po bojama, po jednostavnosti ili šarenilu. One su specifične i prepoznatljive svaka sama za sebe, baš kao što je i svako dijete bez obzira na spol. Plamenac je idealan odabir za hrabre djevojčice i dječake koje vole snažne i upečatljive boje.

Magnetne naljepnice je potrebno održavati. Najbitnije je čistiti površinu ispod naljepnice i skidati naljepnicu kada je auto dugo parkiran na direktnom suncu (na visokim temperaturama).

 

Materijali od kojih je izrađena magnetna naljepnica za automobil su folije namijenjene za vozila, mekane su i pravilnim održavanjem ne mogu oštetiti lak. Rok isporuke je 3 radna dana (od zaprimljene uplate) ako je naljepnica odmah dostupna ili 15 dana ako ju je potrebno izraditi. Personaliziarne naljepnice prije izrade vam šaljemo na uvid.

Dijete je najugroženiji sudionik prometa u vozilu ili izvan njega. Izvan vozila, zbog nedostatka iskustva dijete ne može procijeniti brzinu kojom se kreću vozila te često reagira neočekivano i impulzivno. Naš zadatak je čuvati djecu u vozilima i izvan njih.  Ceduljom, možemo utjecati na veći oprez ostalih vozača u prometu. Kratka ili duga putovanja s naljepnicom mogu biti sigurnija. Neka vas štiti naljepnica vesela naljepnica Plamenac.

Našu aktivnost zapratite i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.