Naljepnica Beba u autu Plamenac

125,00 kn (16,59 €) 165,00 kn (21,90 €)

Predivnu ružičastu boju perja plamenci dobivaju od račića i algi kojima se hrane. Elegantne ptice dugih nogu rijetko koga ostavljaju ravnodušnima.

Auto naljepnica Beba u autu – Plamenac

Naljepnica Beba u autu “Plamenac” je postojana pri visokim i niskim temperaturama, padalinama kao i pri velikim brzinama.

Naljepnica je postojana pri visokim i niskim temperaturama, padalinama kao i pri velikim brzinama.
Dimenzija: promjer 14cm
Materijal: PVC folija za vanjsku upotrebu i magnetna folija sa zaštitnim slojem
Garancija: magnetna naljepnica 5 godina, samoljepljiva naljepnica 7 godina.
Rok izrade personalizirane naljepnice: 10 dana od dana narudžbe (3 radna dana u slučaju žurne isporuke)
Rok isporuke: 3 radna dana od primljene uplate

Boja isprinta može se razlikovati od boje prikazane na ekranu.
Naljepnica je proizvedena u Hrvatskoj.

 

Obriši

Opis

Kako postaviti magentnu auto naljepnicu na vozilo?
Magnetna naljepnica se postavlja prijanjanjem na ravnu površinu koja ima magnetna svojstva.

Kako pravilno brinuti o magnetnoj auto naljepnici?
Naljepnica mora biti čista i suha jednako kao i površina na koju će se postaviti. Potrebno ju je redovno čistiti vodom i sapunom.  Magnetna naljepnica mora biti u potpunom kontaktu sa podlogom, njeni rubovi ne smiju biti kvrgavi ili savinuti.

 

Auto naljepnica beba u autu Plamenac je šarena naljepnica koja pristaje dječacima jednako kao i djevojčicama. Naljepnica može biti personalizirana s jednim ili više imena. Izrada personalizirane naljepnice traje 15 dana od trenutka narudžbe jer magnetne naljepnice prolaze nekoliko faza prilikom izrade.

 

 

Materijali od kojih je izrađena magnetna naljepnica za automobil su folije namijenjene za vozila, mekane su i pravilnim održavanjem ne mogu oštetiti lak. Rok isporuke je 3 radna dana (od zaprimljene uplate) ako je naljepnica odmah dostupna ili 15 dana ako ju je potrebno izraditi. Personaliziarne naljepnice prije izrade vam šaljemo na uvid.

Dijete je najugroženiji sudionik prometa u vozilu ili izvan njega. Izvan vozila, zbog nedostatka iskustva dijete ne može procijeniti brzinu kojom se kreću vozila te često reagira neočekivano i impulzivno. Naš zadatak je čuvati djecu u vozilima i izvan njih.  Ceduljom, možemo utjecati na veći oprez ostalih vozača u prometu. Kratka ili duga putovanja s naljepnicom mogu biti sigurnija. Neka vas štiti naljepnica vesela naljepnica Plamenac.

Našu aktivnost zapratite i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.