Naljepnica Beba u autu Dinosaur

105,00 kn145,00 kn

Vitosaur, Martasaur, Lukasaur ili Nikolasaur?   Naljepnica za automobil je postojana pri visokim i niskim temperaturama, padalinama kao i pri velikim brzinama.

 

Naljepnica je postojana pri visokim i niskim temperaturama, padalinama kao i pri velikim brzinama.
Dimenzija: promjer 14cm
Materijal: PVC folija za vanjsku upotrebu i magnetna folija sa zaštitnim slojem
Garancija: magnetna naljepnica za auto 5 godina, samoljepljiva naljepnica 7 godina
Boja isprinta može se razlikovati od boje prikazane na ekranu.
Naljepnica je proizvedena u Hrvatskoj.

Obriši

Opis

Naljepnica beba u autu ili dijete u autu Dinosaur ima motiv povijesnog bića koje očarava svojom veličinom i snagom. Dinosaure vole dječaci ali i djevojčice. Naljepnica Dinosaur može biti personalizirana s jednim ili više imena.

Naljepnicom Dinosaur slavimo jednakost. Ne dijelimo naljepnice na naljepnice za djevojčice i naljepnice za dječake. Dijelimo ih po bojama, po jednostavnosti ili šarenilu. One su specifične i prepoznatljive svaka sama za sebe, baš kao što je i svako dijete bez obzira na spol. Naljepnice beba u autu Dinosaur je idealan odabir za male ljubitelje povijesnih čudnosvatih bića.

Magnetne naljepnice za automobil je potrebno održavati. Najbitnije je čistiti površinu ispod naljepnice i skidati naljepnicu kada je auto dugo parkiran na direktnom suncu (na visokim temperaturama).

Materijali od kojih je naljepnica izrađena magnetna naljepnica su folije namijenjene za vozila, mekane su i pravilnim održavanjem ne mogu oštetiti lak automobila. Rok isporuke je 3 radna dana (od zaprimljene uplate) ako je naljepnica odmah dostupna ili 15 dana ako ju je potrebno izraditi. Personaliziarne naljepnice prije izrade vam šaljemo na uvid.

Naljepnica beba u autu s Dinosaurom neka  štiti naše najugroženije sudionike prometa. Dijete je najugroženiji sudionik prometa u autu ili izvan njega. Izvan auta, zbog nedostatka iskustva dijete ne može procijeniti brzinu kojom se kreću vozila te često reagira neočekivano i impulzivno. Naš zadatak je čuvati dijete u autu i izvan njega.  Ceduljom, možemo utjecati na veći oprez ostalih vozača u prometu i kratka ili duga putovanja s ceduljom mogu biti sigurnija.

Našu aktivnost zapratite i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.