Naljepnica djeca u autu Šarena

105,00 kn125,00 kn

Boje nas mogu oraspoložiti i na nas djelovati terapeutski. Bojama šaljemo poruke i privlačimo pažnju.  Šarena je dječja naljepnica za auto koja je lako uočljiva na bilo kojoj boji automobila.  

Naljepnica dijete u autu ili beba u autu je postojana pri visokim i niskim temperaturama, padalinama kao i pri velikim brzinama.

Vrsta: univerzalna naljepnica s natpisom ‘dijete u autu’, ‘djeca u autu’ ili personalizirana s upisanim jednim ili više imena.

Dimenzija: promjer 14cm

Materijal: PVC folija za vanjsku upotrebu i magnetna folija sa zaštitnim slojem

Garancija: magnetna naljepnica 5 godina, samoljepljiva naljepnica 7 godina

Boja isprinta može se razlikovati od boje prikazane na ekranu.

Naljepnica je proizvedena u Hrvatskoj.

Očisti
Naruči odmah

Opis

Šarena je magnetna ili samoljepljiva naljepnica dijete u autu koja privlači pažnju sa svake boje automobila, vesela je i namijenjena dječacima jednako kao i djevojčicama. Naljepnica natpisa ‘dijete u autu’ ili ‘beba u autu’ može biti i personalizirana s jednim ili više imena.

Našim magnetnim i samoljepljivim naljepnicama slavimo jednakost. Ne dijelimo naljepnice na naljepnice za djevojčice i naljepnice za dječake. Dijelimo ih po bojama, po jednostavnosti ili šarenilu. One su specifične i prepoznatljive svaka sama za sebe, baš kao što je i svako dijete bez obzira na spol. Dinosaur je idealan odabir za male ljubitelje povijesnih čudnosvatih bića.

Magnetne naljepnice je potrebno održavati. Najbitnije je čistiti površinu ispod naljepnice i skidati naljepnicu kada je auto dugo parkiran na direktnom suncu (na visokim temperaturama).

Materijali od kojih je naljepnica izrađena magnetna naljepnica su folije namijenjene za vozila, mekane su i pravilnim održavanjem ne mogu oštetiti lak. Rok isporuke je 3 radna dana (od zaprimljene uplate) ako je naljepnica odmah dostupna ili 15 dana ako ju je potrebno izraditi. Personaliziarne naljepnice prije izrade vam šaljemo na uvid.

Dijete je najugroženiji sudionik prometa u autu ili izvan njega. Izvan auta, zbog nedostatka iskustva dijete ne može procijeniti brzinu kojom se kreću vozila te često reagira neočekivano i impulzivno. Naš zadatak je čuvati djecu u vozilima i izvan njih.  Ceduljom, možemo utjecati na veći oprez ostalih vozača u prometu i kratka ili duga putovanja s ceduljom mogu biti sigurnija.

Našu aktivnost zapratite i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.